Uutta luova seminaaripäivä

Events Tampere, uutta luova seminaaripäivä
Events Tampere, uutta luova seminaaripäivä

Esimerkkejä teemoista

Miten syntyy onnistumisen hyvä kierre? Miten voit tunnistaa ja hyödyntää onnistumisen tarinasi? Entä millainen olisi juuri teidän tulevaisuuden toiveiden työkulttuurinne?

Ja miten voi synnyttää ihan uudenlaisia ideoita?

Entä miten menestys syntyy ja millainen on menestyvä organisaatio? Miten jokainen meistä voi olla mukana rakentamassa parempaa organisaatiota itselle ja asiakkaille?

Kun työ muuttuu kiihtyvään tahtiin, tarvitaan itsetuntemusta ja itsensä johtamisen taitoja. Lempeyttä ja jämäkkyyttä, omien vahvuuksien löytämistä ja voimavaroja stressin sijaan.

Events Tampere, uutta luova seminaaripäivä

Esimerkkejä puhujista

Etsimme aina teidän tarpeisiinne ja tapahtumaanne sopivat puhujat. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa:

Miia Pirinen on innostava ja luova puhuja, fasilitoija ja rohkeiden ideoiden sarjayrittäjä, joka tietää, että uudet ideat tarvitsevat lentoon lähteäkseen turvallisen ympäristön ja ohjatun prosessin. Miia rakastaa tarinallistamista ja seuraa tiiviisti tulevaisuudentutkimusta. Hänen teemojaan ovat esimerkiksi onnistuminen ja menestyvä organisaatio sekä uusien ideoiden työpajat.

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on inspiroida jokaista voimaan paremmin. Miia on aiemmin työskennellyt mm. pankinjohtajana ja konsulttina, joten hänellä on laaja kokemus erilaisista organisaatioista ja johtamisesta ja tätä taustaa hän hyödyntää myös nykyisessä työssään.

Reetta Vanhanen on kokenut NLP-kouluttaja, jonka erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat läsnäolo ja itsensä johtaminen, valmentava esimies, motivointi ja motivoituminen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot