Palvelumme

Sinä haluat järjestää tapahtuman – me autamme sinua luomaan tapahtumasi ympärille tarinan. Saat käyttöösi ammattitaitomme, verkostomme ja luovuutemme.

Events Tampereen seitsemän hengen tiimi ideoi, konseptoi ja toteuttaa yritys- ja kaupunkitapahtumat. Tapahtumayksikkömme kongressitoimistopalvelut hoitaa Taviconin tiimi. Toimintakenttämme on koko Suomi.

Palvelumme kulmakivet: tarinat, luovuus ja ammattitaito

Onnistunut tapahtuma liikuttaa ja jää mieleen. Meidän käsissämme tapahtumasi tarina herää eloon elämyksellisellä ja koskettavalla tavalla. Kerro meille toiveesi, me autamme sinua toteuttamaan suunnitelmasi. Saat käyttöösi yhteistyöverkostomme, eri alueiden tuntemuksemme sekä kokemuksemme tapahtuma-alalta.

Ota meihin yhteyttä!

 

Kaupunkitapahtumat

Tuotamme kaikille avoimia, maksuttomia kaupunkitapahtumia, joiden tehtävänä on lisätä yhteisöllisyyttä ja vahvistaa kaupungin imagoa tapahtumakaupunkina. Kaupunkitapahtumien avulla haluamme lisätä kaupunkilaisten ja täällä vierailevien hyvinvointia sekä lisätä kaupungin houkuttelevuutta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Erilaisiin teemavuosiin ja kaupunkitapahtumiin haastamme koko yhteisön mukaan kunnioittamaan perinteitä, pitämään hauskaa ja tekemään kaupungista entistäkin viihtyisämpää.

Vuoden 2019 ensimmäinen vahvistettu kaupunkitapahtumamme on Muumimuseon puutarhajuhla elokuussa.

Ota yhteyttä Saaraan

Yritystapahtumat

Tapahtumat tuovat ihmiset yhteen, luoden puitteet uusille ideoille, ainutlaatuisille kokemuksille, vuorovaikutuksille ja vahvoille elämyksille. Tapahtumat ovat aina ainutkertaisia. Jos et ollut paikalla, et tiedä mistä kaikki puhuvat.

Palveluihimme kuuluvat mm. yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, seminaarit, matchmaking-tapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, konsertit, avajaiset, lanseeraukset, markkinointi-, viestintä- ja mediatilaisuudet, roadshow’t, näyttelyt, pienimuotoiset messu- ja myyntitapahtumat, kick-offit.

Ota yhteyttä Anneen

Kongressipalvelut

Events Tampereen kokous- ja kongressipalveluista vastaa oma neljän hengen Tavicon-tiimi. Tavicon on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan ja järjestänyt lukuisia kansainvälisiä ja kotimaisia tieteellisiä kongresseja, konferensseja, seminaareja ja kokouksia.

Tiimi hoitaa järjestelyitä kaikkialla Suomessa, tarvittaessa ulkomaillakin. Tiimillä on yhteistyöverkostot mm. eri puolella Suomessa toimiviin tapahtumapaikkoihin, hotelleihin ja catering-palveluihin.

Kongressin järjestäminen on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden hyvä hoitaminen takaa tapahtumasi onnistumisen ja vieraidesi tyytyväisyyden. Asiakkaanamme saat keskittyä täysillä tapahtumasi ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen.

Ota yhtettä Karoliinaan ja Tavicon-tiimiin

Lue lisää Taviconista