Palvelut

Events Tampere, referenssit, Mehiläinen
Events Tampere referenssit, Visit Centerin avajaiset

Yritystapahtumat

Me uskomme, että tänään ja tulevaisuudessa aidot kohtaamiset ovat entistäkin merkityksellisempiä.

Elämyksellinen tapahtuma on vaikuttava keino huomioida ja kiittää, välittää viestiä, rakentaa luottamusta ja sitouttaa. Onnistuneen tapahtuman kulmakivi on aito ymmärrys tapahtuman tavoitteesta sekä osallistujien tarpeista ja kiinnostuksen kohteista. Niiden pohjalta on hyvä rakentaa kokonaisvaltainen, yksityiskohtia myöten hiottu kokonaisuus.

Me toteutamme kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – joko avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena. Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä. Tapahtumat toteutamme halutessasi myös osittain tai kokonaan virtuaalisesti.

Lue lisää
Events Tampere, kongressi- ja kokouspalvelut

Kongressi- ja kokouspalvelut

Tavicon-tiimimme on erikoistunut kansainvälisten ja kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Vahva ammattitaitomme ja luotettavuutemme pohjautuu 30 vuoden kokemukseen alalta.

Kongressin järjestäminen on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden huolellinen hoitaminen takaa tapahtumasi onnistumisen ja vieraidesi tyytyväisyyden. Asiakkaanamme saat keskittyä täysillä tapahtumasi ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen.

Meille onnistumisen tärkein mittari on tyytyväinen asiakas ja olemme onnellisia ja ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme.

Lue lisää

Virtuaalitapahtumat

Events Tampere on kumppanisi silloinkin, kun haluat järjestää tapahtuman joko kokonaan tai osittain virtuaalisesti.

Kun fyysinen läsnäolo ei ole mahdollista, digitaaliset alustat tuovat ihmiset lähelle toisiaan. Kun henkilöstö, asiakkaat tai muut sidosryhmät ovat ympäri Suomen tai maailman, yhteinen kokemus ja elämys syntyy virtuaalisesti.

Kun sinulla on idea tai tarve, me rakennamme oikeanlaisen tapahtuman. Ja mikä parasta, me huolehdimme tarvittavasta tekniikasta ja opastamme sen käyttöön tarpeen mukaan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot