Henna Koivula

Tuottaja

Events Tampere, tiimi
Events Tampere henkilökunta

Tervehdys kaikille tapahtumia suunnitteleville! Olen Events Tampereen tuottaja, ja tehtäväni on varmistaa, että jokainen  tapahtuma on ainutlaatuinen sekä asiakkaan toiveiden mukainen. Olen omistautunut sille, että jokainen tapahtuma heijastaa persoonallisuuttanne ja visiotanne.

Huolehdin tapahtuman sujumisen aina suunnittelusta toteutukseen asti, ja pyrin varmistamaan, että se etenee vaivattomasti ja ikimuistoisesti, ilman minkäänlaisia komplikaatioita. Rakastan luoda unohtumattomia kokemuksia ja nähdä kuinka yksityiskohdat loksahtavat paikoilleen saumattomasti.

Aikaisempi kokemukseni on kattanut niin kuluttajapuolen tapahtumat kuin seikkailut kauppakeskusmaailmassakin. Vaikka olenkin kokenut monenlaisia polkuja, olen vihdoin palannut juurilleni Tampereelle – kaupunkiin, joka on aina tuntunut kodilta.

Käsitykseni hyvästä asiakaspalvelusta pohjautuu avoimuuteen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. Nautin siitä, kun voin tehdä työni rennolla ja rempseällä otteella, mutta samalla olen äärimmäisen sitoutunut varmistamaan, että jokainen yksityiskohta on kohdallaan.

Joten, olipa kyseessä mikä tahansa tapahtuma – suuri tai pieni, juhlava tai virallinen – olen valmis tekemään siitä unohtumattoman.

Katso koko tiimi

Yhteystiedot