Eija Pajunen

Projektipäällikkö, Tavicon

Events Tampere, tiimi
Events Tampere henkilökunta

Monipuolisesti kokenut kongressialan ammattilainen palveluksessanne – kongressipaikasta riippumatta!

Ennen liittymistäni kongressipalvelutoimisto Taviconin tiimiin elokuussa 2023 olen työskennellyt laajalla skaalalla kongressimarkkinointi- ja tuotekehitystehtävissä, kulttuuri- ja kongressikeskuksissa, kongressipäällikkönä kongressitoimistoissa sekä kahdessa yliopistossa. Lisäksi olen saanut järjestää tapahtumia ja kongresseja myös vapaa-ajalla yhdistystoiminnassa niin Suomessa kuin myös ulkomailla.

Tampere-talossa olen yli 30-vuotisen urapolkuni alkulähteillä. Toimiessani aikoinaan yliopisto-opiskelujen ohella palveluosastolla pääsin kokemaan kongressien taianomaisen tunnelman ja löysin unelmatyöni. Inspiroidun edelleen kongresseista ja jokainen projekti on aina yhtä kiehtova ja kiinnostava.

Kongressi on järjestäjälleen tärkeä näytön paikka.  Tehtäväni projektipäällikkönä on auttaa asiakasta saavuttamaan tapahtumalle asetetut tavoitteet ja varmistaa, että hän pääsee loistamaan sitä isännöidessään.

Minua ajaa pyrkimys kehittää ja kehittyä. Saan voimaa yhteistyöstä. Mottoni on ”kukaan meistä ei ole yhtä hyvä kuin me kaikki yhdessä”.

Ollaan yhteydessä ja tehdään yhteistyössä ainutlaatuinen kongressitapahtuma – sujuvasti ja ammattitaidolla!

Katso koko tiimi

Yhteystiedot