Henkilöstötapahtumat

Eezy kick off, henkilöstötapahtumat
Events Tampere, henkilöstötapahtumat

Suuri urheilujuhla

Tämä päivä on suuri, yhteinen urheilujuhla, jossa jokainen on sankari. Päivä koostuu inspiroivasta asiaosuudesta sekä joukkueina kisattavasta esteradasta. Jokaisella joukkueella on oma identiteettinsä ja kaikilla jäsenillä roolinsa, radalla tai sen reunalla. Kisatunnelmasta pitävät huolen myös julkisuudesta tutut selostajat. Ja kun mudat on pesty, on aika juhlia yhdessä – huippuseurassa tietenkin. Auringon laskiessa kaikki osallistujat ovat yhtä ikimuistoista kokemusta rikkaampia ja tiivis joukkue, joka haluaa menestyä yhdessä – energisellä ja positiivisella asenteella, kaikkien vahvuuksia hyödyntäen.

Events Tampere, henkilöstötapahtumat

Mennään metsään!

Entä jos viesti jalkautettaisiin konkreettisesti kävelemällä? Mitä jos lievittäisimme stressiä hengittämällä metsän huminaa ja tiivistäisimme yhteishenkeä leirinuotiolla tikkupullaa paistamalla? Luonto tarjoaa vaihtoehtoisen toteutuspaikan vaikkapa uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen – tai oikeastaan minkä tahansa viestin välittämiseen.

Events Tampere, henkilöstötapahtumat

Näkökulmana hyvinvointi

Hyvinvointipakettimme koostuvat inspiroivista ja ajankohtaisista puheenvuoroista, niihin liittyvistä harjoituksista tai yhdessä tekemisestä, hiljentymisestä ja heittäytymisestä, ravitsevasta ja maukkaasta ruuasta sekä haluttaessa hyvinvointia mittaavasta testistä.

Esimerkkejä teemoista:

Hyvinvoinnin aakkoset

Palautumisella ja unella, liikunnalla ja ravitsemuksella on merkittävä rooli hyvinvoinnissa. Herättelevä ja vuorovaikutteinen luento antaa vinkkejä siihen, millä keinoilla omaa hyvinvointia voi kehittää.

Palaudu ja vahvistu

Voisitko lisätä arkeesi tilaa joutilaisuudelle ja levolle vastapainoksi intensiiviselle tekemiselle? Entä paikallaan olemiselle ja hiljaisuudelle vastapainona tiiviille tahdille sekä tietotulvalle ja ärsykkeille? Luento antaa ideoita, miten voit vahvistaa palautumistasi arjessasi.

Molempiin teemoihin on mahdollista yhdistää hyvinvoinnin kartoitus, joka kuvaa hyvinvointisi vahvuuksia ja kehityskohteita. Kartoituksen osa-alueita ovat mieli, palautuminen, työ, liikunta ja ravitsemus. Henkilökohtaisen hyvinvointiraportin lisäksi kartoituksen avulla voidaan kuvata organisaation hyvinvoinnin kokonaistilannetta.

Luennot toteutetaan yhteistyössä Varalan urheiluopiston kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot