Esimerkkejä virtuaalisista mahdollisuuksista

Events Tampere, esimerkkejä virtuaalisista mahdollisuuksista

Striimaukset

Striimauksen avulla on mahdollista jakaa sisältöä niille, jotka eivät pääse paikalle tapahtumaan. Sisältö on näin katsottavissa ja koettavissa missä tahansa.

Keskustelualustat

Keskustelualustat mahdollistavat kommentoinnin, äänestämisen ja sosiaalisen median yhdistämisen tapahtumaan. Keskusteluun voivat osallistua sekä paikan päällä fyysisessä tapahtumassa mukana olevat että toisella puolella Suomea tai valtameren takana etänä osallistuvat.

Virtuaalinen konferenssi tai messutapahtuma

Konferenssi tai messutapahtuma voidaan luoda kokonaan tai osittain virtuaalisesti. Virtuaaliselle alustalle voidaan rakentaa esimerkiksi pääsali, erilaisia keskustelu- ja workshop -tiloja, kohtaamispaikkoja sekä messuosastoja.

Verkostoituminen

Sovellukset mahdollistavat verkostoitumisen ja sopivien kontaktien löytymisen sekä fyysisessä että virtuaalisessa tapahtumapaikassa – ennen  tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Virtuaalitapahtuma

Tapahtumalle on mahdollista luoda kokonaan oma virtuaalinen maailma. Tämä voidaan tehdä lavastetussa studiossa tai virtuaalisessa 3D-maailmassa, jossa osallistujat liikkuvat hahmoina.

Pelillistäminen

Tapahtumaa varten räätälöityjä, aktivoivia tai vaikkapa ryhmätyötä ohjaavia pelejä voidaan liittää osaksi tapahtumaa. Niitä voidaan pelata yksin tai ryhmässä, tapahtumapaikalla tai etänä.