Virtuaalitapahtuman ABC

Events Tampere, virtuaalitapahtuman ABC

1. Tarve ja tavoite

Onnistuneen tapahtuman lähtökohtana on aina tavoite ja tarve sekä ymmärrys osallistujien kiinnostuksen kohteista. Tämä pätee myös virtuaalisiin tapahtumiin. Kenet haluat tapahtumallasi tavoittaa ja mitä saavuttaa? Mitä ovat viestisi ja arvosi, joita haluat välittää? Kun nämä asiat ovat kristallinkirkkaita, menestys on monta askelta lähempänä.

2. Timanttiset sisällöt ja merkityksellinen vuorovaikutus

Oli kyse osittain tai kokonaan virtuaalisesta tapahtumasta, tärkeintä ovat edelleen kiinnostavat sisällöt ja ihmiset. Koska virtuaalisesta tapahtumasta puuttuu yhteinen fyysinen tila ja kontakti, osallistujien kiinnostuksen herättäminen ja ylläpitäminen vaatii timanttista ja juuri heille kohdennettua sisältöä, valovoimaista ilmaisua sekä mahdollisuutta merkitykselliseen vuorovaikutukseen.

3. Konseptointi ja käsikirjoitus

Fyysisen tapahtuman tapaan virtuaalinen tapahtuma onnistuu parhaiten silloin, kun konsepti on kirkas ja selkeä ja tapahtuma huolellisesti käsikirjoitettu. Virtuaalinen tapahtuma sijoittuu toteutus- ja kerrontatavaltaan perinteisen tapahtuman ja televisio-ohjelman välimaastoon. Siksi draaman tajusta, tarkasti etenevästä käsikirjoituksesta ja kuvakerronnan ymmärryksestä on suuri apu onnistuneen tapahtuman läpiviennissä. Virtuaalisessa tapahtumassa myös viestiäsi tukeva visuaalisuus on merkittävässä roolissa. Ja kun kaikki on hyvin suunniteltu, on myös yllätyksiin varauduttu.

4. Tekniikka tapahtumaan mukaan

Tekniikka on hyvä renki, mutta huono isäntä. Tekninen toteutus valitaan tapahtuman luonnetta ja sisältöä tukevaksi sekä osallistujille luontevaksi. Onneksi tarjolla on paljon hyviä vaihtoehtoja, joista valita.

5. Ammattilainen auttaa

Jokaisella meistä on vahvuutemme ja ydinosaamisemme. Kun sinulla on tarve, ammattilainen rakentaa kanssasi juuri oikeanlaisen tapahtuman. Luotettavan ja osaavan ammattilaisen kanssa sinä voit keskittyä olennaiseen eli ihmisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot