Tampereen Kannen Visit Centerin avajaiset

Tampereen Kannen Visit Center on uuden ainutlaatuisten elämysten, palveluiden ja asumisen vierailukeskus, missä voi jo rakentamisen aikana kokea alueen ja monitoimiareenan tunnelman sekä tutustua suunnitelmiin ja toimijoihin.

Visit Centerin avajaisia vietettiin tammikuussa 2019. Olimme mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tapahtuman ohjelmaa ja tunnelmaa yhdessä Tampereen monitoimiareenan kumppaneiden kanssa.

Tapahtuma esitteli paloja tulevan areenan huipputapahtumista ja palveluista, tarjosi maailmanluokan ohjelmaa niin urheilusta kuin kulttuuristakin – kaiken kruununa teemaan ja tunnelmaan sopiva ruoka ja juoma.

Illan aikana kutsuvieraita viihdytti kaksi DJ:tä: pituushypyn maailmanennätysmies, maailmanmestari ja olympiamitalisti Mike Powell sekä tamperelainen Juha Koivunen, tutummin DJ Juissi.

Vieraat kuulivat jääkiekon U20-maailmanmestareiden Oskari Laaksosen ja Samuli Vainionpään tuoreet kuulumiset ja pääsivät ihastelemaan voittopokaalia. Lisäksi nautittiin tamperelaislähtöisen oopperatähden Waltteri Torikan laulusta.

Ohjelmassa oli myös Kannen kumppaneiden haastatteluita, kun muiden muassa Tampereen pormestari Lauri Lyly ja SRV:n varatoimitusjohtaja Timo Nieminen kertoivat tapahtumakeskuksen vaiheista.

Tapahtuman tuotti Events Tampereen Saara Saarteinen 

Kuvat Laura Vanzo/Visit Tampere Oy