Saara Saarteinen

kaupunkitapahtumat

Events Tampere, tiimi
Events Tampere, Saara Saarteinen

Olen luova ja tomera kaupunkitapahtumien konseptoija, tuottaja ja kehittäjä. Rakastan urbaania elämänmenoa, mukaansatempaavia ilmiöitä ja hyvää fiilistä tuovia tapahtumia.

Mielestäni toimiva kaupunki on positiivisella tavalla yllätyksellinen, luova ja luotettava. Tapahtuman lisäävät kaupungin kiinnostavuutta ja tuovat tarvittavaa sykettä. Monipuolista tapahtumakaupunkia luo ja tekee koko kaupunki yhdessä.

Seuraan tapahtumatrendejä, etsin parhaita käytänteitä ja sovellan niitä. Kehitän uusia tapahtumia ja tapahtumakonsepteja. Ideoin uusia tapoja käyttää yleisiä alueita ja kaupunkitilaa. Olen työskennellyt tapahtumien parissa yli kymmenen vuotta Tampereen kaupungin ja Visit Tampere Oy:n palveluksessa.

Tuottamiani tapahtumia ovat muun muassa Muumimuseon Taikatalvi, Puistofiesta, Muumimuseon Puutarhajuhla, Tampereen Saunapäivä, Valoviikkojen avajaiset ja itsenäisyyspäivän kansanjuhla. Toimin pitkään Tampereen pormestarin siisteyskampanjan vetäjänä ja sain kunnian työskennellä Suomi 100 -juhlavuoden aluekoordinaattorina Tampereella.

Katso koko tiimi

Yhteystiedot