Jukka Tallgren

tuottaja

Events Tampere, tiimi
Events Tampere, Jukka Tallgren

Toimin Events Tampereen tuottajana ja vastaan siis yritystapahtumien läpiviennistä ja käytännön toteutuksesta. Minulla on laaja kokemus tapahtumien tuotannosta, olen työskennellyt aikaisemmin messujen, konserttien ja lukuisten erilaisten yritystilaisuuksien parissa.

Olen lähtöisin Karkkilasta, mutta Suomen henkinen pääkaupunki Tampere on kuitenkin ollut kotini jo pitkään. Tapahtumat ovat aina olleet itselleni todella tärkeitä. Ihmisten kohtaamiset, koetut elämykset ja tilaisuuden ainutkertaisuus tekevät tapahtumista ainutlaatuisen median. Onnistunut tapahtuma herättää osallistujissa ajatuksia, vahvistaa yhteisöllisyyttä, auttaa purkamaan ongelmia ja antaa uutta energiaa arkeen, oli kyseessä sitten virtuaalitapahtuma tai live-keikka.

Suhtaudun tapahtumiin intohimoisesti, uskoen niiden voimaan ja tarpeellisuuteen. Tässä ajassa tapahtumien arvo on noussut entistä suuremmaksi, kun ihmiset eivät ole päässeet kohtaamaan normaalisti arjessa. Tarve yhteiseen tekemiseen ja kokemiseen on kova, tähän kysyntään haluamme Events Tampereella vastata.

Katso koko tiimi

Yhteystiedot