Anne Pesonen

asiakkuuspäällikkö

Events Tampere, tiimi
Anne Häyrynen

Olen Events Tampereen asiakkuuspäällikkö ja vastaan yritystapahtumien myynnistä. Luonteeltani olen synnynnäinen organisaattori ja tekijä, joka saa asiat tapahtumaan positiivisella, yhteistyöhön ja muiden arvostukseen perustuvalla asenteella. Olen kasvanut Valkeakoskella tehtaan piippujen alla, mutta juureni ovat syvästi Lapissa. Nautin Lapin kahdeksasta eri vuodenajasta ja sen rauhasta, mutta sytyn tapahtumien sykkeestä.

Työskentelin aiemmin messumedian parissa ja vastasin niin kuluttaja- kuin ammattitapahtumien asiakkuuksista. Tutuksi tulivat paperi- ja pakkausteollisuus, graafinen ala, AV-ala, sijoittaminen sekä asumisen- ja rakentamisen alat. Ennen tapahtuma-alaa toimin paperiteollisuudessa. Koen tapahtumat sydämeni asiaksi ja olen nauttinut pöhinästä, jota tapahtumissa koetaan ja tunteista, joita kohtaamiset luovat.

Innostun kohtaamisista ja erityisen kiinnostunut olen siitä, että tänä digitaalisuuden aikana henkilökohtaisten tapaamisten merkitys lisääntyy. Asiakkuuspäällikkönä olen aidosti kiinnostunut auttamaan asiakasta sekä iloitsemaan asiakkaan onnistumisesta. Haluan omalta osaltani olla luomassa teille tapahtuman, joka on yhteinen elämysten kenttä sekä kohtaamispaikka ja joka jättää kaikille hymyn kasvoille.

Katso koko tiimi

Yhteystiedot