Tullintorin avajaiset 28.-29.4.2022

Tullintorin avajaiset 28.-29.4.2022
Tullintorin avajaiset 28.-29.4.2022

Tullintorin avajaisissa tanssia, taikuutta ja tarjouksia

Tampereen Tullintori on toiminut Tullin alueen paikallisena keskuksena ja kohtaamispaikkana avaamisvuodestaan 1991 alkaen. Tullintori on kokenut viime kuukausina kattavan remontin, jossa sisätilojen uudistamisen lisäksi on parannettu rakennuksen käytettävyyttä ja saavutettavuutta. Uudistunutta Tullintoria juhlitaan näyttävästi kutsuvierastilaisuudella keskiviikkona 27. huhtikuuta, sekä kaikille avoimilla avajaisilla torstaista perjantaihin 28.–29. huhtikuuta.

Avajaisten tapahtumatuotannosta vastaa Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampere. Ohjelmaa on torstaina ja perjantaina tarjolla klo 11–18 välillä. Avajaisissa esiintyvät laulaja Mikko Harju, viulisti Lotta MarieKatri Metso Duo ja taikuri Aatu Itkonen. Torstaina klo 13 alkaen on tarjolla kakkukahvit 200 ensimmäiselle kävijälle pohjakerroksen aukiolla.

Perjantaina klo 11 alkaen pistetään jalalla koreasti, kun Tampere-talosta tutut Teetanssit valtaavat Tullintorin. Soitosta vastaa 25-henkinen Kotkien puhallinorkesteri, ja ohjelmistossa kuullaan monipuolista tanssimusiikkia tangosta rumbaan ja valssista foxiin, viihde- ja elokuvamusiikin ikivihreitä sekä kymmeniä eri soitinsooloja. Tanssitilana toimii koko Tullintori eli tanssin pyörteisiin voi tempautua missä kerroksessa tahansa. Teetansseihin osallistuville on tarjolla pullakahvit klo 13 alkaen.

Elämyksellisen ohjelman lisäksi Tullintorin liikkeissä on avajaispäivien ajan tuntuvia tarjouksia. Myös Tampere-talo myy paikan päällä tarjoushintaisia lippuja kevään konsertteihin ja tapahtumiin.

Kurkkaa lisätietoja päivän ohjelmasta, avajaistarjouksista ja Tampere-talon tarjouksista!