Seitsemän asiantuntijan kokenut tiimi

Seitsemän asiantuntijan kokenut tiimi tuottaa tapahtumia

Tampere-talon tapahtumayksikkö Events Tampereen kaupunkitapahtumien tuottajana toimii Saara Saarteinen (kuvassa keskellä). Saarteinen on tehnyt isoja kaupunkitapahtumia jo yli kymmenen vuoden ajan ensin Tampereen kaupungin ja myöhemmin Visit Tampereen palveluksessa.

– Ensimmäisen kaupunkitapahtuman eli Muumimuseon puutarhajuhlan valmistelu on jo hyvässä vauhdissa. Haluan rakentaa kaupunkitapahtumia kuten tähänkin asti vahvasti yhteisöllisesti ja saada koko kaupungin mukaan. Tapahtumaan mukaan haluavat kumppanit voivat olla minuun jo nyt yhteydessä, Saarteinen sanoo.

Yritystapahtumien tuottajana toimii Jukka Tallgren (kuvassa oikealla), joka on työskennellyt Tampere-talossa vuodesta 2018. Hänellä on pitkä kokemus tapahtuma- ja ohjelmatuottamisesta. Kongressipalveluiden tuotanto jatkuu Taviconin brändillä osana Events Tamperetta. Neljän hengen tiimin vetäjänä jatkaa Tavicon Oy:tä luotsannut Karoliina Sunell (kuvassa vasemmalla).

– Taviconin toimiminen osana Events Tamperetta palvelee kokous- ja kongressiasiakkaitamme entistä paremmin. Taviconin tiimi toimii jatkossakin valtakunnallisesti, mutta nyt myös Tampere-talon asiakkailla on entistä parempi mahdollisuus käyttää palveluitamme. Talossa järjestetään vuosittain isoja kansallisia sekä kansainvälisiä kongresseja ja pystymme nyt tekemään yhteistyötä talon kanssa entistä tiiviimmin, Sunell toteaa.

Kaikkiaan seitsemän asiantuntijan tapahtumayksikköä vetää Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.

– Events Tampereen perustaminen on luonnollinen kehitysaskel Tampere-talon liiketoiminnan laajentamisessa. Yritystapahtumat ovat olleet alusta saakka yksi talon toiminnan kivijaloista. Olemme rakentaneet moniosaajatiimimme kanssa elämyksellisiä ratkaisuja yrityksille. Uusi tapahtumayksikkö vastaa asiakkaidemme pyyntöön tuottaa heille palveluita myös talon ulkopuolella, Nevalainen sanoo.

Tampere-talo Oy:n uudeksi liiketoimintapäälliköksi on valittu Katri Varjos. Hän vastaa keväällä perustetun tapahtumayksikön Events Tampereen johtamisesta. Varjos on työskennellyt median parissa lähes 20 vuotta, viimeksi faktatuotantojen johtajana tuotantoyhtiö Aito Mediassa.
Tervetuloa saunomaan ja viettämään kesäpäivää Tampereen Ratinanniemeen lauantaina 27.7.2019 Lue lisää yleisölle avoimesta ja maksuttomasta tapahtumasta. 
Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille ja kutsua heidät harrastamaan ja viettämään hauskan päivän? Hae nyt mukaan 18.8. pidettävään Hämeenpuiston Puistofiestaan.
Tampereen Sorsapuistossa järjestetään 9.–10. elokuuta Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla. Events Tampere on mukana tuottamassa molempia ilmaistapahtumia.