Puistofiestan toimijahaku 21.7. asti

Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille? Haluatko kutsua ihmiset harrastamaan? Haluatko viettää hauskan päivän? Hae mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan ja pystytä toiminnallinen pisteesi vehreään puistoon päivän ajaksi.

Kävijämäärältään yksi Tampereen suosituimmista kaupunkitapahtumista, perinteinen Hämeenpuiston Puistofiesta, järjestetään sunnuntaina 18.8. kello 11–16. Hämeenpuistossa on tarjolla musiikkia, toimintaa ja uusia harrastuksia. Järjestyksessään jo kymmenes puistojuhla täyttää Hämeenpuiston päästä päähän erilaisilla yritysten ja yhdistysten toimipisteillä.

Toimintapisteet ovat maksuttomia. Pisteet eivät kuitenkaan ole myyntipaikkoja, vaan niiden tarkoituksena on tarjota osallistujille mahdollisuus tavalla tai toisella päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta.

Tapahtumajärjestäjä Events Tampere haastaa kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaan koko perheen puistotapahtumaa.

Toimipisteen pystyttäminen tapahtumaan on helppoa ja maksutonta

  • Jokaiselle toimijalle varataan puistosta paikka, ja yrityksen/yhdistyksen tarvitsee vain tulla paikalle ja rakentaa oma toimipisteensä.
  • Visit Tampere kumppaneineen hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin.
  • Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 21.7. klo 23.59 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.
  • Ilmoitamme valinnasta toimijoille 4.8. mennessä. Varaamme oikeuden valita toimijat. Mikäli paikkoja ei riitä kaikille, etusijalle asetetaan urheilun ja kulttuurin harrastusyhteisöt.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tapahtuman järjestää Events Tampere / Tampere-talo Oy.

Lisätietoja

Anniina Lehtipuu
anniina.lehtipuu@www.eventstampere.fi
p. 050 523 4474

Tampere-talo Oy:n uudeksi liiketoimintapäälliköksi on valittu Katri Varjos. Hän vastaa keväällä perustetun tapahtumayksikön Events Tampereen johtamisesta. Varjos on työskennellyt median parissa lähes 20 vuotta, viimeksi faktatuotantojen johtajana tuotantoyhtiö Aito Mediassa.
Tervetuloa saunomaan ja viettämään kesäpäivää Tampereen Ratinanniemeen lauantaina 27.7.2019 Lue lisää yleisölle avoimesta ja maksuttomasta tapahtumasta. 
Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille ja kutsua heidät harrastamaan ja viettämään hauskan päivän? Hae nyt mukaan 18.8. pidettävään Hämeenpuiston Puistofiestaan.
Tampereen Sorsapuistossa järjestetään 9.–10. elokuuta Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla. Events Tampere on mukana tuottamassa molempia ilmaistapahtumia.